VriskoTexnites

Υπεύθυνος
Αθανασόπουλος Χρήστος
Διεύθυνση
Λεωφόρος Δωδώνης 23
Πόλη
Ιωάννινα
Τηλέφωνο
2651070084
Κινητό
6941430004
Fax
E-mail
info@vriskotexnites.gr
Web
http://www.vriskotexnites.gr/


1.Εσείς περιγράφετε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν

Το VriskoTexnites είναι μία ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία στην οποία μπορείτε να δώσετε με απλό τρόπο την περιγραφή της εργασίας που θέλετε να κάνετε στον χώρο σας (Κατοικία - Επαγγελματικός Χώρος). Απευθύνεται στον Ιδιώτη και στην Εταιρία που ψάχνει να βρει τον Επαγγελματία - Τεχνίτη.

Τρόποι καταχώρησης εργασίας:

Κάνοντας κλικ στο πλήκτρο
Νέα εργασία!
Καλώντας μας στο τηλέφωνο του γραφείου: 26510 70084 - 6941 430004
Στο γραφείο μας, στη διεύθυνση: Λεωφόρος Δωδώνης 23 - Τ.Κ. 45221 - Ιωάννινα



2.Εμείς σας βρίσκουμε τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνίτες με τις πιο συμφέρουσες προσφορές

Το VriskoTexnites (www.vriskotexnites.gr) μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ (Πολιτικοί Μηχανικοί , Αρχιτέκτονες , Ηλεκτρολόγοι , Μηχανολόγοι , Τοπογράφοι , Διακοσμητές , Γεωπόνοι , Όλων των ειδικοτήτων Τεχνίτες) σας φέρνει σε άμεση επαφή με τον Επαγγελματία - Τεχνίτη για την Οικονομική Προσφορά και Ανάθεση της εργασίας που θέλετε.
Σας δίνεται το δικαίωμα να έχετε ποικιλία ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ - να συγκρίνετε - και να επιλέξετε την καλύτερη από Τεχνικής και Οικονομικής άποψης όπως επίσης την επιλογή της Καλύτερης Οικονομικής Προσφοράς για υλικά ή προϊόντα του έργου σας.




3.Σας φέρνουμε σε επαφή και ξεκινούν οι εργασίες

Μετά την επιλογή - αποδοχή της προσφοράς σας, ο Επαγγελματίας - Τεχνίτης κλείνει ραντεβού μαζί σας και καλείται να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ τις εργασίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ορίσατε.

Αξιολόγηση Εργασίας - Επαγγελματία - Τεχνίτη.
Μετά την περαίωση των εργασιών καλείστε να βαθμολογήσετε την Εργασία και τον Επαγγελματία - Τεχνίτη. Ο τρόπος αξιολόγησης βοηθά την εταιρία VriskoTexnites για την σύσταση στους επόμενους εντολείς εργασιών να επιλέγουν τον σωστό επαγγελματία - τεχνίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 






Τεχνική Κάλυψη – Ανακαινίσεις – Επισκευές - Τοποθετήσεις

Μειώσαμε τον χρόνο για να εκτελέσετε οποιαδήποτε  τεχνική  εργασία με την συλλογή προσφορών από πιστοποιημένους επαγγελματίες τεχνίτες.

Το VriskoTexnites , βρίσκεται στα Ιωάννινα και συνεργάζεται με αξιόπιστους επαγγελματίες Τεχνίτες και συνεργεία όλων των ειδικοτήτων.  Διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία  με όρεξη και πάθος για την δουλειά τους με κύριο γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα σε ασυναγώνιστες οικονομικές  τιμές. Οι συνεργάτες μας,  είναι επίσημα πιστοποιημένοι και αξιόπιστοι και βρίσκονται κοντά σας το συντομότερο δυνατών ακόμη και για την πιο απαιτητική τεχνική εργασία που θα τους αναθέσετε.

Όσο κι αν κοστίζει η εργασία σας ή όσες εργασίες επιλέξετε μέσω του VriskoTexnites ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί κανένα είδος προμήθειας. Εμείς κερδίζουμε μένοντας ικανοποιημένοι από την υπηρεσία μας  και τους τεχνίτες μας.

Υλικά – Υπηρεσίες.

Για οποιαδήποτε τεχνική εργασία μικρής ή μεγάλης κλίμακας αναζητείτε προϊόντα – υλικά επωφεληθείτε από τις άριστες συνεργασίες που έχουμε με καταστήματα της πόλεως μας.

Καταχωρήστε στο site μας την εργασία σας και εμείς θα σας φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους τεχνίτες ώστε να μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη ποιότητα εργασίας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα 2651 0 39747 Κιν. 6941 43 0004 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

Η Ομάδα του vriskotexnites.






To VriskoTexnites, έχοντας μια επιτυχημένη συνεργασία με την Κτηματομεσιτική Εταιρία VreSpiti (www.vrespiti.gr), μπορεί να σας βοηθήσει στην εύρεση ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ & ΓΗΣ για Πώληση ή Ενοικίαση.